Нелегални мигранти влизат от Турция в България, като преминават оградата на границата с

...
Нелегални мигранти влизат от Турция в България, като преминават оградата на границата с
Коментари Харесай

Елена Йончева: Мигранти влизат от Турция със сгъваеми стълби

Нелегални мигранти влизат от Турция в България, като минават оградата на границата благодарение на сгъваеми стълби, лека структура. Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от БСП Елена Йончева. Тя сподели фотография, на която се вижда по какъв начин деца и по-възрастни бежанци се катерят по елементарна стълба и минават защитното оборудване „ Тази фотография се популяризира сред мигрантите в Турция ”, сподели Йончева.

Според нея оградата не е прескочил „ единствено оня, който не е изискал ”. Бежанците знаели и от кое място тъкмо могат да влязат незаконно на наша територия.„ Има деен трафик на бежанци, за който не се приказва ”, сподели още Йончева.

В четвъртък нейните съпартийци в Народното събрание желаеха оставките на вътрешния министър Валентин Радев и на вицепремиера Валери Симеонов. Причината – Йончева не била позволена да снима фрагменти за свое следствие за корупция по границата с Турция. Дали ѝ достъп до оградата, едвам откакто се легитимирала като народен представител, напомня Дарик.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР